Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ 3-1: Ολοκλήρωσαν με νίκη τα φιλικά οι «ερυθρόλευκες»
Η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, κέρδισε τον ΠΑΟΚ 3-1 σετ, στο «Μ. Μερκούρη» και ολοκλήρωσαν τα φιλικά παιχνίδια ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος το άλλο Σάββατο (22/10).
Νίκη με 3-1 σετ (23-25, 25-21, 25-10, 26-24) κόντρα στον ΠΑΟΚ πανηγύρισε η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Ολυμπιακού, σε φιλικό στο κλειστό του Ρέντη «Μ. Μερκούρη». Τα κορίτσια του Ολυμπιακού, που έχασαν στις λεπτομέρειες το πρώτο σετ, στο οποίο προηγήθηκαν 23-22, πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στις «ασπρόμαυρες», μέτρησαν 13 μπλοκ και έδειξαν θετικά στοιχεία, σε ένα δυνατό «τεστ» στο Ρέντη, μια εβδομάδα πριν από την έναρξη της Volley League.
Σάλας και Κούμπουρα σκόραραν από 14 πόντους, με την Εμμανουηλίδου να μετράει 13, με τέσσερα μπλοκ. Το άλλο Σάββατο (22/10) στις 18:00, η ομάδα του Λορέντζο Μιτσέλι θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο Ρέντη, για την 1η αγωνιστική στο πρωτάθλημα.
Στο πρώτο σετ, ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 22-19, με την Σάλας να δίνει προβάδισμα (23-22) στον Ολυμπιακό. Η Εμμανουηλίδου ισοφάρισε σε 23-23, όμως οι «ασπρόμαυρες», μετά από δύο λάθος επιθέσεις των Χριστοδούλου και Κούμπουρα, έφτασαν στο 1-0, με 25-23.
Στο δεύτερο σετ, οι «ερυθρόλευκες» ξέφυγαν με +4 (20-16), η Σάλας ανέβασε τη διαφορά στο +5 (23-18), με την Κούμπουρα να ισοφαρίζει σε 1-1, με ωραία επίθεση για το 25-21. Στο τρίτο σετ, ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε εξαιρετικό ξεκίνημα, αφού έφτασε το σκορ μέχρι και στο 15-2 Η Γουίντερς κάρφωσε για το 17-5, με τον Ολυμπιακό να κυριαρχεί και να τελειώνει το σετ με 25-10, μετά από καρφί της Τσιτσιγιάννη, παίρνοντας προβάδισμα με 2-1.
Στο τέταρτο σετ, στο οποίο ο Λορέντζο Μιτσέλι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε νέες αθλήτριες (Ζαφειρίου, Αντωνακάκη, Χατζηγρηγορίου), ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 7-1, με άσο της Γενιτσαρίδη. Η Εμμανουηλίδου έκανε το 9-2, η Χριστοδούλου το 11-3 και οι «ερυθρόλευκες» έφτασαν στο 18-9 και στο 20-16. Η Τσιτσιγιάννη σκόραρε για το 23-21, με την ίδια να ισοφαρίζει σε 24-24 για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε το 3-1, με 26-24 και μπλοκ άουτ της Γενιτσαρίδη.
Μπορεί τα New Year's resolutions να μοιάζουν λίγο αστεία, αλλά αν είναι να μπούμε σε αυτό το «παιχνίδι» ας το κάνουμε σωστά. Τα μυστικά για να πετύχουμε τους στόχους μας.
Η διεθνής ομοσπονδία πυγμαχίας, με την έγκριση της ΔΟΕ, επεκτείνει τους ελέγχους σε όλες τις κατηγορίες, επικαλούμενη λόγους ασφάλειας και αγωνιστικής ισονομίας.