Την πρώτη της ήττα, μετά από τέσσερις σερί νίκες, γνώρισε χθες η εθνική Ελλάδος κόντρα στη Κύπρο με 1-0, για τον πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Nations League. Την έκτη και τελευταία αγωνιστική θα αντιμετωπίσει τη Β. Ιρλανδία επί ελληνικού εδάφους.
Πέρα όμως από τους τρεις βαθμούς, η εθνική «έχασε» και τον αρχηγό της Τάσο Μπακασέτα κατά τη διάρκεια του αγώνα, καθώς αποχώρησε τραυματίας από το γήπεδο.
Σήμερα (25/9) ο 29χρονος επιθετικός υποβλήθηκε σε θεραπεία, όπου αντιμετωπίζει πρόβλημα στον αριστερό τετρακέφαλο.
Επιπλέον στη σημερινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στη Λάρνακα, ο Γιώργος Γιακουμάκης που δεν έχει περάσει ακόμα τον τραυματισμό του ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα.
Η αποστολή της εθνικής αναμένεται να επιστρέψει πίσω στη Αθήνα το απόγευμα στις 18:10.
Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και Αρης ψήφισαν τον διοικητικό απολογισμό, όμως η ΑΕΚ προτίμησε την απομόνωση. Επίσης, είναι ξεκάθαρο ότι η διαιτησία είναι θέμα Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου
LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΟΦΗ – Πανσερραϊκός για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 2.
Η Καλαμάτα πήρε το διπλό, επικρατώντας 2-0 του Αιγάλεω για την 14η αγωνιστική του Β’ ομίλου της Super League 2 και έτσι πανηγύρισε την έβδομη σερί νίκη της. Νίκη και για τη Μαρκό με 2-0 στη Σύρο, όπως και για την Καβάλα κόντρα στον ΠΑΟΚ Β' (2-0).