Συγκεκριμένα είπε για το Ολλανδό τεχνικό ότι θέλει να οι παίκτες να ακολουθούν τους κανόνες που θέτει και έχει φέρει την πειθαρχεία που έλλειπε στην ομάδα.
Το ξεκίνημα των «μπέμπηδων» στην Premier League με τον Τεν Χαγκ στο τιμόνι δεν ήταν και το καλύτερο δυνατό, ωστόσο στη συνέχεια κατάφεραν να ανακάμψουν, με ένα νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων.
Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μπρούνο Φερνάντες:
«Ο Τεν Χαγκ έχει μια ιδεολογία, ένα στυλ. Πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες του. Είναι αυστηρός σε αυτό και μου αρέσει. Έχει φέρει πειθαρχία, κάτι που μας έλειπε στο παρελθόν. Όλοι πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο μήκος κύματος»
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
MVP με διαφορά, δύο γκολάρες και ισοφάριση ενός στοιχειωμένου ρεκόρ είναι το ρεζουμέ του εντυπωσιακού ευρωπαϊκού ντεμπούτου του Ανδρέα Τεττέη με τον Παναθηναϊκό.
Βόμβα μεγατόνων στο ισπανικό πρωτάθλημα, με ρεπορτάζ του Radio La Red να αναφέρει πως ο Χούλιαν Άλβαρες έχει αποφασίσει να αφήσει την Ατλέτικο Μαδρίτης για λογαριασμό της Μπαρτσελόνα μετά το Μουντιάλ!
Ο Εβάν Φουρνιέ είναι έτοιμος για τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και ο Γάλλος σούπερσταρ δήλωσε ότι παιχνίδια ειδικών συνθηκών σαν ένα ντέρμπι «αιωνίων» που κρίνει τρόπαιο, δεν κρίνεται στα καθαρά... μπασκετικά στοιχεία.