Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συναντήθηκε με την Ένωση παικτών ο Μποντιρόγκα

Συναντήθηκε με την Ένωση παικτών ο Μποντιρόγκα

Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα είχε συνάντηση με την Ένωση παικτών της Euroleague, όπου συζητήθηκαν η ομαλή συνεργασία των δύο πλευρών και η εκκίνηση της νέας σεζόν.

Η Euroleague μπαίνει από φέτος σε μια νέα εποχή, μετά την ανάληψη της θέσης του Προέδρου από τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα πριν από λίγες ημέρες.

Ο νέος πρόεδρος έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές και σήμερα (20/9) είχε συνάντηση με την Ένωση Παικτών της λίγκας, όπου συζητήθηκε η ομαλή συνεργασία των δύο πλευρών ενόψει και της νέας σεζόν, ενώ φυσικά στο τραπέζι τέθηκε η εξέλιξη και προώθησή του αθλήματος.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: «Πρώτη» για Τρουιγιέ – Εκτός οι διεθνείς

Το παρόν έδωσαν και οι ελληνικές ομάδες, με τον Ολυμπιακό να εκπροσωπείται από το νέο του μεταγραφικό απόκτημα, Άλεκ Πίτερς, ενώ από τον Παναθηναϊκό πήγε ο Λευτέρης Μποχωρίδης.

«Μετά από 22 χρόνια που βλέπουμε την λίγκα να μεγαλώνει είναι πλέον η ώρα να την πάμε στο επόμενο επίπεδο. Είναι ένα νέο ξεκίνημα και είστε σημαντικό κομμάτι της εξέλιξης της λίγκας. Οι παίκτες είναι οι πρωταγωνιστές του παιχνιδιού και θα δουλέψουμε περισσότερο ώστε να αναβαθμίσουμε το προφίλ μας εντός και εκτός γηπέδου. Θέλω να σας ευχηθώ με καλή σεζόν με υγεία», ανέφερε ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024