Με μια αλλαγή σε σχέση με το πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΓΣΠ (1-1) παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Κάρλος Κορμπεράν στον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού (22:00) για τα πλέι οφ του Europa League. Ο Ισπανός προπονητής των Πειραιωτών αφήνει στον πάγκο τον Λαζάρ Ραντζέλοβιτς και ξεκινάει στην αρχική 11άδα τον Γιώργο Μασούρα.
Συγκεκριμένα, ο 39χρονος προπονητής παρατάσσει τους Ερυθρόλευκους με 4-2-3-1, έχοντας τον Βατσλίκ μπροστά από την εστία και τους Αβιλα, Μπα, Σισέ και Ρέαμπτσιουκ στην τετράδα της άμυνας. Οι Εμβιλά και Κούντε θα είναι οι δύο στα χαφ, με τους Μασούρα, Ιν-Μπεόμ Χουάνγκ και Ζινκερνάγκελ πίσω από τον Ελ Αραμπί. Ο Νοτιοκορεάτης ξεπέρασε το πρόβλημα που αντιμετώπιζε και ξεκινάει στη βασική 11άδα των πρωταθλητών.
Συνοπτικά η 11άδα: Βατσλίκ, Αβιλα, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Κούντε, Μασούρας, Χουάνγκ, Ζινκερνάγκελ και Ελ Αραμπί.
LIVE: Παναθηναϊκός – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 21:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Βόλος για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan Super League. Τηλεοπτικά από το COSMOTE SPORT 1.
Ο ΠΑΟΚ «εγκλωβίστηκε» στο Περιστέρι από την πολύ καλή άμυνα του Ατρομητου, γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 (17' Σταυρόπουλος, 90+5'πεν Φαν Βέερτ, σε παιχνίδι για την 14η αγωνιστική της Super League.
Έβγαλε ρεκόρ η νίκη της Σίτι επί της Κρίσταλ Πάλας για Γκουαρντιόλα και Χάαλαντ. Ο πρώτος έφτασε πιο γρήγορα στις 150 νίκες με τουλάχιστον 3 γκολ και ο δεύτερος έχει περισσότερα γκολ από τον Πορτογάλο