Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λύθηκε το θέμα με τους ξένους του Άρη

Λύθηκε το θέμα με τους ξένους του Άρη

Με ανακοίνωσή του ο Άρης ξεκαθάρισε ότι οι δύο ποδοσφαιριστές του που εμφανίζονταν ως αλλοδαποί θα αγωνίζονται πλέον ως κοινοτικοί β’ ζώνης.

Η ΠΑΕ Άρης ενημέρωσε πως το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί κατά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Super League κι είχε να κάνει με την παρουσία έξι αλλοδαπών στο ρόστερ της ομάδας, λύθηκε, έπειτα από συνεργασία με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.

«Κατόπιν αποκαταστάσεως ενός τεχνικού προβλήματος του συστήματος της ΕΠΟ, όπου δύο ποδοσφαιριστές του Αρη εμφανίζονταν ως αλλοδαποί, όντας, όμως, κοινοτικοί Β’ ζώνης, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας πως πλέον όλοι οι ξένοι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας τίθενται στη διάθεση του προπονητή για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», αναφέρει χαρακτηριστικά η ενημέρωση των «κιτρινόμαυρων».

Διαβάστε επίσης: Φεύγει ο Αλεξανδρόπουλος, αποφασίζει ο Γιοβάνοβιτς για δεύτερο χαφ – Ορθάνοιχτο «παράθυρο» και για στόπερ

Υπενθυμίζεται ότι κόντρα στον Λεβαδειακός, ο Μπούργος αναγκάστηκε να αφήσει εκτός αποστολής τον Χουάν Ιτούρμπε. Πλέον, τέτοιο πρόβλημα δεν τίθεται και μπορούν άπαντες, εφόσον δεν είναι τραυματίες ή τιμωρημένοι, να είναι στις επιλογές του Αργεντινού προπονητή. Οι άλλοι πέντε είναι οι Φαμπιάνο Λέισμαν, Λουίς Πάλμα, Ζερβίνιο, Αντρέ Γκρέι και Μόουζες Οντουμπάτζο – ο τελευταίος θα μείνει εκτός για 15-20 μέρες λόγω θλάσης.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024