Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συνεργασία – έκπληξη με τον Έλτον Τζον
«Hold Me Closer» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει. Πρόκειται για μία διασκευή της τεράστιας επιτυχίας του Βρετανού σταρ, «Tiny Dancer»
Είναι γεγονός! Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είναι έτοιμη για την μεγάλη της επιστροφή στα μουσικά δρώμενα.
Η ποπ σταρ, μετά την οριστική άρση της κηδεμονίας της, γυρίζει σελίδα στη ζωή της και επικεντρώνεται στα επαγγελματικά της, κάνοντας την αρχή με μία συνεργασία με τον Έλτον Τζον.
- Διαβάστε επίσης: «Τα παιδιά της την αποφεύγουν» – Σοκαριστική συνέντευξη από τον πρώην σύζυγο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς
«Hold Me Closer» είναι ο τίτλος του τραγουδιού που θα κυκλοφορήσει, όπως επιβεβαιώθηκε και από το ειδησεογραφικό πρακτορείο PA, το οποίο επικαλείται η εφημερίδα «The Guardian», σε σχετικό ρεπορτάζ.
Είναι μία διασκευή της τεράστιας επιτυχίας του Βρετανού σταρ του 1971 «Tiny Dancer» από το άλμπουμ «Madman Across the Water».
Το τραγούδι έφτασε στο Νο. 41 του Billboard Hot 100
Η πρώτη επιβεβαίωση ήρθε όταν ο διάσημος τραγουδιστής δημοσιοποίησε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το τίτλο του νέου τραγουδιού μαζί με emoji: ένα τριαντάφυλλο για την Σπίαρς και έναν πύραυλο για εκείνον ως «Rocketman».
Σύμφωνα με το Ηollywood Life, η 40χρονη σταρ φέρεται συναντήθηκε με τον Έλτον Τζον σε στούντιο στο Μπέβερλι Χιλς για την ηχογράφηση στις αρχές Ιουλίου.
Χαρούμενη η ποπ σταρ
«Αυτή ήταν ιδέα του Έλτον και η Μπρίτνεϊ είναι μεγάλη θαυμάστριά του», δήλωσε πηγή. «Έχουν ηχογραφήσει ένα remix του «Tiny Dancer» ως πλήρες ντουέτο – και είναι απίστευτο. Η Μπρίτνεϊ ήταν στο στούντιο στο Μπέβερλι Χιλς με τον Έλτον για την μυστική ηχογράφηση του τραγουδιού», συμπλήρωσε το ίδιο άτομο.
Πηγές αναφέρουν πως η Μπρίτνεϊ είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και ενθουσιασμένη με την επιστροφή της στη δουλειά.
Αν σκεφτεί κανείς πόσο δύσκολη ήταν η χρονιά της 40χρονης σταρ, ύστερα από την «απελευθέρωσή» της από την κηδεμονία του πατέρα της, που διαχειριζόταν εξ ολοκλήρου την περιουσία της επί 13 χρόνια και παράλληλα της απαγόρευε να παντρευτεί και να αποκτήσει παιδιά, η ενασχόλησή της με αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα από οτιδήποτε άλλο, κάθε άλλο παρά θα την ηρεμούσε.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Τρόμος σε τουρνουά τένις στα ΗΑΕ: Παίκτες φεύγουν τρέχοντας το κορτ μετά από επίθεση drones (vid)
- Ιράν: Οι βομβαρδισμοί προκαλούν τρόμο στην Τεχεράνη, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις για διαδηλώσεις κατά του καθεστώτος
- «Νεκρός ο Κουέιντιν Ταραντίνο από πυρά του Ιράν στο Ισραήλ» – Ένα fact check
- H COSMOTE TELEKOM Χρυσός Χορηγός των Εθνικών Ομάδων Μπάσκετ μέχρι το 2030
- Ερντογάν: Επιδεινώνεται η αστάθεια στην περιοχή, η Τουρκία συνεχίζει αποφασιστικά για την ειρήνη
- Η Βρετανία στέλνει το αντιτορπιλικό HMS Dragon και ελικόπτερα στην Κύπρο
- Euroleague: Σε ποιες χώρες θα έχουν έδρα από εδώ και πέρα Μακάμπι, Χάποελ και Ντουμπάι BC
- Λάρισα: Νεκρός 95χρονος οδηγός σε τροχαίο με την εμπλοκή τριών οχημάτων
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 03.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/mo-8EJAWgGv6o-unsplash-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442