Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Αυτό φαίνεται πως ισχύει και στην περίπτωση του γάμου του παλαίμαχου παίκτης της Ρόμα, Φραντσέσκο Τότι, με την Ιλάρι Μπλάζι, με τους δυο τους να αναμένεται να ανακοινώσουν πως παίρνουν διαζύγιο, σύμφωνα με δημοσίευμα της «Gazzetta dello Sport».
Εδώ και αρκετούς μήνες το ζευγάρι ζούσε χωριστά, αποφασίζοντας τελικά να βάλει οριστικά τέλος σε έναν γάμο που διήρκησε 17 χρόνια, αφού παντρεύτηκαν το 2005.
Στην ανακοίνωση του διαζυγίου τους αναμένεται να ζητήσουν από τον κόσμο διακριτικότητα, θέλοντας έτσι να προστατεύσουν τα τρία τους παιδιά.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη
Ο πρώην προπονητής του Παναθηναϊκού και άλλοτε συνεργάτης του Φρανκ Ράικαρντ στην Μπαρτσελόνα επιστρέφει στους πάγκους των εθνικών ομάδων για τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του ποδοσφαίρου του Σουρινάμ.
Αποφασισμένος να επιστρέψει στις νίκες στο σημερινό (14/12, 20:00) παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι ο Άρης, που αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα απουσιών.