Ο Κέβιν Ντουράντ βρίσκεται ενώπιον ενός δύσκολου καλοκαιριού μετά τον αποκλεισμό των Μπρούκλιν Νετς στα πλέι-οφ του ΝΒΑ από τους Σέλτικς σε μόλις τέσσερις αναμετρήσεις.
Ήδη μάλιστα ο KD βρίσκεται στη… δίνη του κυκλώνα από τα ΜΜΕ, καθώς δε δικαιώθηκαν οι προσδοκίες από τη συνύπαρξή του με τον Κάιρι Ίρβινγκ, ένα δίδυμο το οποίο είχε χαρακτηριστεί ως το πιο ταλαντούχο στο NBA.
Ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ είναι ο πρώτος που τα έβαλε με τον Ντουράντ, τονίζοντας ωμά ότι ο αποκλεισμός ήταν αναμενόμενος και αποκαλώντας τον KD ως «επιβάτη λεωφορείου» κατά τη διάρκεια των δύο σεζόν του στους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς.
Υπαινίχθηκε, μάλιστα, ότι ο Ντουράντ στέφθηκε πρωταθλητής ΝΒΑ απλώς με το να είναι μέρος μιας μεγάλης ομάδας, με έναν άλλο σπουδαίο συμπαίκτη, τον Στεφ Κάρι, να είναι ο βασικός πυλώνας των Πολεμιστών.
Ενώ ο KD δεν απάντησε αμέσως στον Μπάρκλεϊ, τώρα που τελείωσε η πίεση των πλέι-οφ, πέρασε στην αντεπίθεση χρησιμοποιώντας το Instagram. Ο Ντουράντ δημοσίευσε stories στο Instagram με τον Μπάρκλεϊ στο παρκέ δίπλα στους Σκότι Πίπεν και Χακίμ Ολάζουον στους Χιούστον Ρόκετς, όπως και φωτογραφίες του με τον Μόουζες Μαλόουν και τον Τζούλιους Έρβινγκ από τις πρώτες ημέρες του στους Σίξερς. Σε όλα τα ποσταρίσματά του μάλιστα αναρωτιέται: «Πού θα ήταν ο Μπάρκλεϊ χωρίς τους μεγάλους συμπαίκτες του;»
Ωστόσο, για να υπάρχει… δικαιοσύνη, ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ επελέγη στο ντραφτ από τους Σίξερς, όπερ σημαίνει ότι δεν ήταν ακριβώς απόφασή του να συνυπάρξει με τον Dr. J και τον Μόουζες Μαλόουν, ενώ δεν κατάφερε να κατακτήσει έναν τίτλο με τους δύο σούπερ σταρ. Η απόφασή του, πάντως, να ενταχθεί στους Ρόκετς, προκειμένου να συνεργαστεί με τους Ολάζουον, Κλάιντ Ντρέξλερ και αργότερα με τον Πίπεν για την κατάκτηση ενός πρωταθλήματος, εξελίχθηκε σε μια ανεπιτυχή προσπάθεια.
Οι άνθρωποι με ουσιαστικές φιλίες ζουν περισσότερο και έχουν μικρότερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιοπάθεια ή εγκεφαλικό επεισόδιο, σύμφωνα με νέα έρευνα
Σύμφωνα με νέα μελέτη, μικρές αλλαγές στην καθημερινή κίνηση, όπως το πιο γρήγορο περπάτημα ή το ανέβασμα από τις σκάλες, μπορούν να βελτιώσουν σημαντικά την υγεία
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Ο Κάιλ Γκάι μίλησε για την πορεία της καριέρας του και εξέφρασε την άποψη πως η G-League είναι η δεύτερη καλύτερη λίγκα μετά το NBA από πλευράς ταλέντου.