Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει την προετοιμασία του για τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια παραμένει εκτός για τον Δικέφαλο και δύσκολα θα προλάβει το ματς από το οποίο θα απουσιάσουν και οι Ζαμπά, Καντουρί.
Η ενημέρωση του ΠΑΟΚ:
«Ο ΠΑΟΚ μπαίνει στην τελική ευθεία για έναν ακόμα… τελικό. Ο Δικέφαλος προετοιμάζεται για την εκτός έδρας μάχη κόντρα στον Ολυμπιακό με φόντο την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.
Το πρόγραμμα της Δευτέρας (25.04) ήταν αφιερωμένο στην τακτική και πιο συγκεκριμένα στην επιθετική ανάπτυξη, με το τεχνικό επιτελείο να δείχνει στους παίκτες τι θέλει να κάνουν στο χορτάρι του «Γεώργιος Καραϊσκάκης«, μέσα από παιχνίδια και ασκήσεις.
Ο Λέο Ζαμπά έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ οι Ομάρ Ελ Καντουρί και Αντρέ Βιεϊρίνια έμειναν στο γυμναστήριο και την πισίνα.
Την Τρίτη (26.04) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 11:00 στο γήπεδο της Τούμπας και το απόγευμα θα αναχωρήσει για Αθήνα».
Το δυναμικό stretching χαρακτηρίζεται από συνεχή ροή κίνησης, σε αντίθεση με τις στατικές διατάσεις που είναι πιο πιθανό να γίνουν στο τέλος μιας προπόνησης.
Μετά την πρόκριση στο Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας, η ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Ολυμπιακού νίκησε και στη Volley League, συγκεκριμένα την ΑΕΚ εκτός έδρας με 3-1 σετ (16-25, 19-25, 25-19, 14-25) .
Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ στάθηκε στην κλειστή άμυνα του Λεβαδειακού και στην δεδομένη δυσκολία να «σπάσει» αν δεν έρθει κάτι παραπάνω παρά την κυριαρχία που είχε ο Ολυμπιακός – Τι είπε για την Λεβερκούζεν
Ο Άρης προηγήθηκε με αυτογκόλ του Κάργα στο 25′, όμως ο Βόλος ισοφάρισε από πέναλτι του Χουάνπι στο 53′ με το τελικό 1-1 να μένει ως το φινάλε του αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Αποβλήθηκε στο 58′ ο Χόνγκλα.