Ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττήθηκε με 2-3 από την ΑΕΚ και στις δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο Ηρακλής Μεταξάς στάθηκε στον τρόπο που έπαιξαν οι παίκτες του και στο πώς θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τα ματς μέχρι το φινάλε της σεζόν.
Όσα είπε ο Μεταξάς:
«Πρώτη φορά είδα την ομάδα να παίζουμε τόσο ανοιχτά στο πρώτο ημίχρονο. Ναι θέλουμε να παίξουμε μπάλα. Ναι να κάνουμε το επόμενο βήμα, αλλά μην ξεχάσουμε και τα βασικά. Νομίζω ο ενθουσιασμός μας ήταν μεγάλος. Οι απαιτήσεις που υπάρχουν. Το δοκίμασαν να παίξουν ανοιχτά.
Κέρδισε η ΑΕΚ με 3-2, αλλά οδηγήσαμε την ΑΕΚ να «τρώει» χρόνο. Δικαίωμά τους. Είχαμε ατομικά λάθη. Το τρίτο γκολ της ΑΕΚ δεν κατάλαβα πως μπήκε.
Οι παίκτες άκουσαν ένα σφύριγμα. Δεν ξέρω από πού. Σταμάτησαν όλοι. Δεν αλλάζει τίποτα για τη συνέχεια. Θα το παλέψουμε. Πρέπει να παλέψουμε και να είμαστε δίκαιοι απέναντι σε όλες τις ομάδες».
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Μετά την Άρσεναλ και τη Νότιγχαμ Φόρεστ από την ουραγό Γουλβς την... πάτησε και η Άστον Βίλα, καθώς ηττήθηκε με 2-0 για την 28η αγωνιστική της Premier League.
Τρίτη σερί νίκη και πέμπτη στα έξι τελευταία ματς για την Άουγκσμπουργκ που επικράτησε με 2-0 της Κολωνίας και απομακρύνθηκε ακόμη περισσότερο από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Διαιτητής στην Ισπανία συνελήφθη με την κατηγορία ότι εξασφάλιζε εκπτώσεις σε εισιτήρια της Βιγιαρεάλ χρησιμοποιώντας κλεμμένα στοιχεία ποδοσφαιριστών.