Η Λάρισα έφυγε με τη νίκη από το Ιβανώφειο, επικρατώντας σε ματς-θρίλερ με 90-85 του Ηρακλή για την 18η αγωνιστική της Basket League, ανέβηκε στο 7-9 και πλέον βρίσκεται μια… ανάσα από την οκτάδα.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά, τρέχοντας ένα σερί 9-0, με τη Λάρισα να μειώνει στους 5 (9-4). Ωστόσο, ο Ηρακλής συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς, έφτασε μέχρι και το +14 (28-14), με τη διαφορά να πέφτει στους 9 πόντους (28-19).
Το σκηνικό άλλαξε στο 2ο δεκάλεπτο. Οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους, περνώντας μπροστά (28-29), αλλά ο Ηρακλής επανέφερε τη διαφορά υπέρ του (36-31). Η Λάρισα ήταν ανώτερη στο παρκέ και έκλεισε το ημίχρονο με το σκορ στο 45-50.
Ο Ηρακλής πλησίασε στους 2 πόντους (48-50) στην αρχή του 3ου δεκαλέπτου, όμως η Λάρισα διατήρησε την κυριαρχία της και έκλεισε την περίοδο με τη διαφορά στους 11 πόντους (62-73).
Η ομάδα του Μέξα πίεσε μέχρι το τέλος, η διαφορά 15 πόντων (65-80) έπεσε στους 3 (85-88), με τη Λάρισα να φτάνει τελικά στη νίκη με 90-85.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σαν σήμερα πριν από 31 χρόνια (25/1/1995), ο Ερίκ Καντονά κλωτσάει έναν οπαδό της Κρίσταλ Πάλας στις κερκίδες του «Σέλχαρστ Παρκ» στο Λονδίνο. Και τα υπόλοιπα είναι ιστορία…
LIVE: Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 13:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Κολοσσός Ρόδου – Ολυμπιακός για τη 16η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από την ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Οι κάτοχοι voucher οι οποίοι δεν το έχουν ανταλλάξει με εισιτήριο πρέπει να προσέλθουν τη Δευτέρα και ώρες 10:00-18:00 στα εκδοτήρια του γηπέδου, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.