Ελισάβετ Σπανού: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί
«Έχω μάθει να ζω με αυτό... Έχω μάθει να το διαχειρίζομαι», τόνισε η ίδια.
Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» ήταν το Σάββατο (12/3) η Ελισάβετ Σπανού.
Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια με το έντερό της.
«Είμαι από τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται με το έντερό τους, πάνω από 10 χρόνια. Κατευνάστηκε το όλο θέμα όταν ρύθμισα το θυροειδή μου. Έχω μάθει να ζω με αυτό και στην πάροδο των ετών είδα τι τελικά το ενοχλεί το έντερό μου σε ό,τι αφορά στη διατροφή, και πώς πυροδοτείται. Όταν στρεσάρομαι, έχω δει ότι πυροδοτείται. Έχω μάθει να το διαχειρίζομαι, αλλά επηρεάζει τη ζωή μου από τη στιγμή που θα προσέξω τι θα φάω. Είναι πολύ δυσάρεστο να πονάς, να είσαι πρησμένος. Σχεδόν δεν ευχαριστιέσαι τίποτα. Ρυθμίστηκε πολύ η λειτουργία του εντέρου μου όταν ρυθμίστηκε καλά ο θυροειδής μου. Έχω πάει πολλές φορές απελπισμένη σε γιατρό για να μου πει πώς θα περάσει.
Έχω καταλήξει ότι ακόμα και ο πιο καλός διατροφολόγος σου εντείνει το άγχος και σε στρεσάρει. Τα συμπτώματα δεν υποχωρούν όταν σταματήσεις να στρεσάρεσαι αν είναι σε ένταση. Σε εμένα δεν είχαν ποτέ δεν είχαν βοηθήσει ούτε τα προβιοτικά. Έχω πάρει κάποια αντιβιοτικά, τα οποία με βοήθησαν. Τελικά έμαθα να ζω και να το μαθαίνω, να μαθαίνω πώς λειτουργεί το έντερό μου, υπό ποιες συνθήκες και τι μπορώ να κάνω».
- Σπουδαία νίκη για τους Ρόκετς (119-96) – Οι Γουόριορς «καθάρισαν» Κλέι Τόμπσον και Μάβερικς (126-116)
- Από το Λονδίνο μέχρι το Ντουμπάι: Ποιοι ήταν οι πιο δημοφιλείς προορισμοί στον κόσμο το 2025
- Σάκης Ρουβάς: Ο χορός με την κόρη του Αριάδνη και η απίστευτη ομοιότητα τους
- «Κάνει σκέψεις παραίτησης ο Αλμέιδα από τη Σεβίλλη»
- Σε θέσεις μάχης οι αγρότες: Συσκέψεις στα μπλόκα, αποφάσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο – Αγωνία στο Μαξίμου
- Μήπως ο Τραμπ είναι… ανισόρροπος; – Μια αναδρομή στην ασυνήθιστη συμπεριφορά του Αμερικανού προέδρου το 2025
- Συνάντηση με έναν ασυνόδευτο ή αδέσποτο σκύλο – Πώς πρέπει να κινηθούμε
- Γιατί ένα ξέσπασμα βωμολοχίας μπορεί να σας κάνει καλό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 25.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/evgeni-tcherkasski-bE4C_M7M4xY-unsplash-1-315x220.jpg)


















































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442