Η Χριστίνα Ψάλτη νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και το αποκάλυψε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.
Η ίδια η ηθοποιός δημοσίευσε μία φωτογραφία από το κρεβάτι του πόνου στην οποία απεικονίζεται με τον ορό στο χέρι και έγραψε χαρακτηριστικά: «δόξα τω Θεώ τελείωσε κι αυτό. Ανυπομονώ να δω και πάλι τα δυο μου καρδαράκια», ευχαριστώντας τον γιατρό της.
Ενώ με μία άλλη ανάρτησή της στην οποία απεικονίζεται με την κορούλα της σχολίασε: «Λίγες ώρες μακριά σου… Και πόσο μου λείπεις πριγκίπισσα μου» δείχνοντας στους διαδικτυακούς της φίλους πόσο της έλειψε η κόρη της.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.