Η Ελένη Φωτοπούλου, μίλησε στην κάμερα του «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην παρεξήγησή της με την Ελένη Μενεγάκη, στη σχέση με τα παιδιά της, στον Άκη Παυλόπουλο αλλά και στη ζωή μακριά από την τηλεόραση.
«Η μετάβαση ήταν απότομη γιατί η αποχώρησή μου από την τηλεόραση δεν ήταν συνειδητή επιλογή. Συνειδητή ήταν επιλογή να μην επιστρέψω αμέσως για να κάνω άλλα πράγματα» είπε αρχικά.
«Ήταν κακή συγκυρία»
Για την κόντρα που είχε στο παρελθόν με την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία μάλιστα είχαν συνεργαστεί, σημείωσε: «Με την Ελένη είχα περάσει μάλλον τα πιο όμορφα χρόνια στη δουλειά. Η συνεργασία μας έληξε άδοξα έχει να κάνει αυτό με δικούς μου κακούς χειρισμούς, με την κακή συγκυρία».
«Όταν είσαι ένα νέο κορίτσι το γιγαντώνεις όλο αυτό στο μυαλό σου. Χειρίστηκα κάποια πράγματα λάθος. Έγινε ένα περιστατικό που το μεγαλοποίησα και πάντα σκεφτόμουν ότι δεν έπρεπε να το χειριστώ έτσι. Με την Ελένη συναντηθήκαμε και μιλήσαμε για όσα συνέβησαν τότε», πρόσθεσε.
Τέλος, έκανε ειδική μνεία και στον αγαπημένο της, Άκη Παυλόπουλο. «Πάρα πολύ καλός άνθρωπος, με γενναιοδωρία ψυχής, υπομονετικός, χαμογελαστός ακόμα κι όταν εγώ έχω την αίσθηση ότι όλα καταρρέουν εκείνος έχει πάντα ένα χαμόγελο», είπε σχετικά.
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας