Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Πέτρος Ίμβριος - Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή - Η σπαρακτική ανάρτηση του

Πέτρος Ίμβριος – Δύσκολες ώρες για τον τραγουδιστή – Η σπαρακτική ανάρτηση του

Στο πένθος βυθίστηκε ο Πέτρος Ίμβριος,

Με μια ανάρτηση στα social media, ο τραγουδιστής Πέτρος Ίμβριος αποχαιρέτησε τον πατέρα του, ο οποίος έφυγε από τη ζωή.

Όπως ενημέρωσε ο Πέτρος Ίμβριος, μέσω μιας σπαρακτικής δημοσίευσής του στο Facebook, ο πατέρας του απεβίωσε, με τον τραγουδιστή να γράφει, μεταξύ άλλων, το εξής:

«Σε αγαπώ για πάντα! Είσαι εδώ! Είμαι η συνέχεια σου…»

«Αποφάσισες να ανοίξει τα φτερά της η ψυχή σου, σήμερα το πρωί, όπως όταν χόρευες ζεϊμπέκικο, και πέταξες μακριά μας. Κουράστηκες πια… Πάλευες, από την ημέρα που γεννήθηκες. Στην κατοχή με την πείνα και τη φτώχεια… μετά στην ξενιτιά για ένα καλύτερο αύριο, αργότερα, συνέπεια όλων αυτών, με την κατάθλιψη και τη μελαγχολία που σκοτείνιασαν τη φωτεινή, χαρούμενη, γλεντζέδικη ψυχή σου. Αυτή τη ζωντανή ψυχή σου που σε έκανε να είσαι πάντα το επίκεντρο της παρέας και αυτός που ξεκινούσε το γλέντι, το τραγούδι, το χορό και τα αστεία! Κατάφερες να αφήσεις το αποτύπωμά σου στην κοινωνία, όπως το ήθελες.

Σαν νοικοκύρης!

Ακόμα και το «φευγιό» σου νοικοκυρεμένο ήταν. Μας περίμενες να έρθουμε από την Αθήνα, να μας χαιρετήσεις! Πάντα ήσουν άνθρωπος εργατικός, τίμιος, δίκαιος, φιλότιμος και νοικοκύρης σε ΟΛΑ σου! Σε ευχαριστώ που τα δίδαξες όλα αυτά και σε εμένα και ήσουν το ζωντανό και φωτεινό μου παράδειγμα, προς μίμηση. Σε ευχαριστώ που πάντα ήσουν δίπλα μου έμπρακτα, αλλά και σαν τη σκέψη, που πάντα ήταν κρυμμένη, στο πίσω μέρος του μυαλού μου και με βεβαίωνε πως θα με έσωζες σαν ο από μηχανής Θεός, στην όποια μου αποτυχημένη προσπάθεια, στον όποιο μου φόβο και σε όποιο μου ριψοκίνδυνο εγχείρημα!

Εκεί ένα πράγμα το είχα πάντα σίγουρο! Ό,τι και να γίνει, ο μπαμπάς θα με σώσει! Όπως όταν ήμουν μικρός, που μου άπλωνες το χέρι να με βοηθήσεις να τα καταφέρω σε ό,τι κι αν επιχειρούσα. Ήμουν σίγουρος πως θα ήσουν για ακόμα μια φορά εκεί, όπως πάντα. Σε αγαπώ για πάντα! Είσαι εδώ! Είμαι η συνέχεια σου και θα συνεχίζεις να υπάρχεις και να ζεις μέσα από τα παιδιά σου και μέσα από τα εγγόνια σου! Οι βάσεις και οι ρίζες σου είναι βαθιές και δυνατές! Αντέχουν σε κάθε φουρτούνα και σε κάθε «καιρό»!!!!! Να θυμάσαι αυτό που σου είπα πέντε λεπτά πριν φύγεις: «Κλείσε τα μάτια σου αγάπη μου και ξεκουράσου, εμείς είμαστε εδώ και σε αγαπάμε». Καλό ταξίδι μπαμπά!», έγραψε στην ανάρτηση του

Δείτε την δημοσίευση

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024