Η παρουσιάστρια Ιωάννα Μαλέσκου βέβαια σε πρόσφατες δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες παραδέχθηκε πως στην προσωπική της ζωή είναι «πολύ καλά».
Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο γοητευτικός εκπαιδευτής σκύλων, Κωνσταντίνος Δανιάς έχουν πραγματοποιήσει ήδη ρομαντικές αποδράσεις στο Ναύπλιο και τη Μονεμβασιά, ενώ πριν λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του περιοδικού Hello, τους εντόπισε να αποχωρούν μαζί από το θέατρο «Μουσούρη», όπου βρέθηκαν για να παρακολουθήσουν τη θεατρική παράσταση «Ο κήπος με τις αλήθειες».
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας