Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τζόνι Βαβούρας – «Αυτό που κάνει ο Σεφερλής δεν είναι χιούμορ, είναι μπαλαφάρα»

Τζόνι Βαβούρας – «Αυτό που κάνει ο Σεφερλής δεν είναι χιούμορ, είναι μπαλαφάρα»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν για Τόνι Σφήνο και Μάρκο Σεφερλή

Ο Τζόνι Βαβούρας μίλησε στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη, για τη διαμάχη μετά το διαζύγιο, τις τρεις σοβαρές περιπέτειες υγείας του, τον γιο του που δεν βρίσκονται πια και η οξύτατη κριτική.

«Με προβληματίζουν οι αξίες που πάνες προς τα κάτω, δεν υπάρχει κοινωνική αγωγή, βγαίνουν σκουπιδοτράγουδα που δεν λένε απολύτως τίποτα», δήλωσε για τη μουσική ο κ. Βαβούρας.

«Τι πάει να πει έντεχνο; αυτή η ορολογία είναι μεγάλη κουταμάρα. Σωστά το είπε ο Πασχάλης, ο Τόνι Σφήνος γελοιοποιεί μια ολόκληρη εποχή. Αν έχεις χιούμορ ξέρεις που να σταματήσεις. Έχω δει ελάχιστα τον τον Σφήνο, δεν το αντέχω», ανέφερε για τον γνωστό τραγουδιστή.

«Όπως και αυτό που κάνει ο Σεφερλής δεν είναι χιούμορ», πρόσθεσε.

«Αν γύριζα τον χρόνο θα ακύρωνα τον αποτυχημένο γάμο, αλλά βγήκε εάν εξαιρετικό παιδί που είναι 20 χρονών», παραδέχτηκε.

«Δυστυχώς δεν έχω σχέσεις με τον γιο μου, γιατί κάποιες μητέρες βάζουν λογία στο παιδί και το καταστρέφουν», εξομολογήθηκε για τη σχέση με το γιο του.

«Έκανα μια συμφωνία, η ζωή σου- η ζωή μου, αλλά φτάσαμε σε μια τρελά. αν έγραφα βιβλίο θα πούλαγε αλλά βαριέμαι», σημείωσε για το γάμο του.

Και συνέχισε «σιγά μην γράψω τραγούδι για αυτό το πράγμα (διαζύγιο), να βάλω βόμβα ναι, τραγούδι όχι».

Ο ίδιος αποκάλυψε πως στην προσωπική του ζωή είναι καλά «έχω μια σύντροφο εδώ και 3 χρονιά. Σέβεται ο ένας τον άλλον, συμφωνούμε και υπάρχει ηρεμία».

Ο δραστήριος κ. Βαβούρας τον ελεύθερο του χρόνο τον περνάει δημιουργικά «κάνω κανό –καγιάκ, έχω μεγάλη συλλογή με ποδήλατα σπάνια».

«Είμαι ακριβώς 66 χρονών. Έπαθα στην σκηνή έμφραγμα, ξαναέπλαθα μετρά από 18 χρονιά και τον Φεβρουάριο άρπαξα μύκητα και έμεινα άφωνος», ανέφερε για την περιπέτεια της υγείας του.

«Τα τελευταία 2 χρονιά έχουν εκλείψει οι εμφανίσεις. Τα χρήματα που παίρνουμε είναι αστεία, αλλά καλυτέρα από το να δουλεύω σοβατζής», κατέληξε.

Δείτε το βίντεο

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024