Στις νίκες επέστρεψε η Κ17 του Ολυμπιακού, με την ομάδα του Δημήτρη Μαυρογενίδη να επικρατεί εκτός έδρας του Ιωνικού με 2-0, για την 9η αγωνιστική της Superleague Κ17.
Οι Ερυθρόλευκοι πέτυχαν και τα δύο γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο, με τον Μοίρα στο 83’ να ανοίγει το σκορ, μετά από ασίστ του Δρόσου, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Δρόσος με τη δεύτερη ασίστ του στο παιχνίδι, «σέρβιρε» στον Παπακανέλλο για το 2-0 των Πειραιωτών.
Με αυτό το τρίποντο, οι παίκτες του Δημήτρη Μαυρογενίδη ανέβηκαν στους 17 βαθμούς και βρίσκονται στο -2 από την κορυφή, με ματς περισσότερο.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές της 18ης αγωνιστικής της Super League, με τον Τάσο Σιδηρόπουλο να ορίζεται στο Καραϊσκάκη από την ΚΕΔ και τον Ευαγγέλου στην Τρίπολη.
Ο Ολυμπιακός παραμένει σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ-άουτ του Champions League και απόψε θέλει συγκεκριμένα αποτελέσματα στα υπόλοιπα ματς της αγωνιστικής για να παραμείνει στην 24άδα.