Λέσβος – Πέθανε 79χρονος που κόλλησε κοροναϊό από ιερέα που κοινωνούσε ενώ νοσούσε
Στην εκκλησία δεν είχε πάει ο ίδιος, αλλά η σύζυγός του και του μετέδωσε τον ιό
Πέθανε ένας από τους 27 πιστούς που κόλλησαν κοροναϊό από τον ιερέα που κοινωνούσε, ενώ ήταν θετικός στη Λέσβο.
Διαβάστε ακόμη: Λέσβος – Εισαγγελική παρέμβαση για τον ιερέα που κοινωνούσε πιστούς ενώ νοσούσε με κοροναϊό
Ένας 79χρονος, ο οποίος είχε διατελέσει και πρόεδρος της κοινότητας Μυχούς μέχρι πριν από λίγα χρόνια, έχασε τη μάχη με τον κορoναϊό. Στην εκκλησία δεν είχε πάει ο ίδιος, αλλά η σύζυγός του, η οποία κόλλησε, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 και με τη σειρά της μετέδωσε τον ιό στον σύζυγό της, ο οποίος δεν τα κατάφερε και κατέληξε.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιερέας ήταν αρνητής και της μάσκας και του εμβολιασμού και μάλιστα έλεγε στους πιστούς να μην εμβολιάζονται.
Σημειώνεται ότι πριν από μερικές εβδομάδες ο Μητροπολίτης Μυτιλήνης, Ιάκωβος είχε δώσει διορία μιας εβδομάδας στους ανεμβολίαστους κληρικούς να εμβολιαστούν καθώς σε διαφορετική περίπτωση θα τεθούν σε αργία.
- Βουλιαγμένη: Πότε θα γίνει η επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του 34χρονου δύτη
- «Η αλήθεια είναι»: Το νεοελληνικό έργο του Δημήτρη Δημητριάδη στο Θέατρο 104
- Διακοπές στην Τήνο: Ο απόλυτος οδηγός για να ζήσεις μία αυθεντική εμπειρία διαμονής στο νησί
- Από τον απομονωτιστή Βανς στο «γεράκι» Ρούμπιο – Ο πόλεμος στο Ιράν φουντώνει τη μάχη διαδοχής του Τραμπ
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Στο Υπουργικό η αύξηση του κατώτατου μισθού – Τι αλλάζει από 1η Απριλίου
- Πες μου τις αγαπημένες σου ταινίες, να σου πω ποιος είσαι
- Ο χάρτης του ΕΝΦΙΑ – Οι πλουσιότερες και οι φτωχότερες περιφέρειες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)









































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442