Μια συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης παραχώρησε η Μίρκα Παπακωνσταντίνου. Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» και μίλησε για τα επαγγελματικά της αλλά και για τα προσωπικά της.
«Ποιο το μυστικό της επιτυχίας σας», ρωτήθηκε από τη Ναταλία Γερμανού για να απαντήσει: «Είναι η τύχη, είναι δουλειά, είναι πολλά πράγματα. Μου είπε ένας οδηγός ταξί προχθές “ξέρεις τι μου αρέσει σε σας; Οι σιωπές”. Για μία ώρα μετά πέταγα».
Είναι άραγε drama queen ή αστεία σύντροφος;
«Η ζωή τα έχει όλα. Και γέλιο και δάκρυ. Στις δραματικές στιγμές μου πάντα έφευγα», σημείωσε.
Όσο για την συνεργασία της με τον Φρέντυ Γερμανό υπογράμμισε: «Ήταν δύσκολο να είμαι με τον Φρέντυ Γερμανό γιατί ήταν πάρα πολύ συγκεντρωτικός και δεν ήταν εύκολο αλλά μου έκανε την τιμή να είμαι μαζί του. Χάζευα όταν παρακολουθούσα τον Φρέντυ Γερμανό. Θεωρώ ότι πάρα πολύ δύσκολο το ζωντανό».
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.