«Πύρρειος» αποδείχθηκε η νίκη της ΑΕΚ στον Βόλο, καθώς στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης ο Λιβάι Γκαρσία τραυματίστηκε και πήγε στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Εκτός από τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, με πρόβλημα αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο του Πανθεσσαλικού Σταδίου και ο Νορντίν Άμραμπατ.
Ο Μαροκινός τραυματίστηκε στον ώμο και αντικαταστάθηκε στις καθυστερήσεις από τον Χατζισαφί, με τον Ιρανό μάλιστα να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό για το 3-1.
Ο Νορντίν Άμραμπατ την Δευτέρα (25/10) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να φανεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει, αλλά και το διάστημα που θα χρειαστεί να παραμείνει εκτός προπονήσεων.
Ο Γιάννης Καλαβριανός περιγράφει τις ταραγμένες ημέρες της ζωής των πέντε ηρώων, που θα άλλαζαν μια για πάντα την ιστορία της παγκόσμιας λογοτεχνίας τρόμου.
Ανάμεσα στην Εθνική Γαλλίας και την Εθνική Σενεγάλης κλήθηκε να επιλέξει ο Μαμαντού Ντιακόν της Γκενκ, με τον συμπαίκτη του Χρήστου Τζόλη να επιλέγει τελικά τη δεύτερη.