Ο Μιχάλης Οικονόμου και ο Γιώργος Μακρής έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και παντρεύτηκαν. Οι δύο άνδρες που πρεσβεύουν σε κάθε περίπτωση το μεγαλείο της αγάπης, της προσφοράς και της ελπίδας, είναι γονείς του μικρού Νικηφόρου.
Οι ηθοποιοί έχουν συμμετάσχει μαζί σε μεγάλες παραγωγές όπως το φιλόδοξο «Man of God» της Γελένα Πόποβιτς, που αφηγείται τη ζωή του Αγίου Νεκταρίου, με τον Άρη Σερβετάλη. Θεατρικά έχουν διανύσει αρκετά χιλιόμετρα σε μεγάλες παραγωγές. Τηλεοπτικά Ο Μιχάλης εμφανίστηκε στη σειρά της Όλγας Μαλέα «Τα Καλύτερά μας Χρόνια», στην ΕΡΤ1.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας