Η Μαρία Σάκκαρη πραγματοποιεί μια ονειρική σεζόν και πετυχαίνει τη μια επιτυχία μετά την άλλη, ενώ θεωρείται ήδη η κορυφαία ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών.
Η 26χρονη πρωταθλήτρια, χάρη στην τρομερή της χρονιά, πέτυχε νέο ρεκόρ, καθώς ανέβηκε στην 7η θέση της παγκόσμιας κατάταξης πρώτη φορά στην καριέρα της, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ στο παρελθόν από ελληνίδα αθλήτρια.
Η Σάκκαρη κέρδισε την άνοδο στο Νο 7, παρά το γεγονός ότι αποκλείστηκε πρόωρα από το Insian Wells, επειδή «έπεσαν» οι βαθμοί από το Roland Garros του 2020.
Η ελληνίδα τενίστρια είχε ολοκληρώσει τη σεζόν το 2020 στην 22η θέση του κόσμου και μέσα σε λίγους μήνες εκτοξεύτηκε 15 θέσεις, ενώ παραμένει στην οκτάδα που διεκδικεί την πρόκρισή της στο WTA Finals (που θα γίνει 10-17 Νοεμβρίου στη Γουαδαλαχάρα).
Η Σάκκαρη έχει πέσει μεν στην έκτη θέση, αλλά είναι φαβορί για την πρόκριση στο τουρνουά, όπου ήδη έχουν περάσει οι Άσλεϊ Μπάρτι, Αρίνα Σαμπαλένκα, Μπαρμπόρα Κρεϊτσίκοβα και Καρολίνα Πλίσκοβα.
Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης (WTA):
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Ο Μάρκο Φαν Μπάστεν δεν απασχολεί την επικαιρότητα για κάποιο γκολ, μια ανάλυση ή μια τηλεοπτική ατάκα, αλλά για μια βαθιά ανθρώπινη απόφαση: να αποσυρθεί προσωρινά από την τηλεόραση για να σταθεί δίπλα στη σύζυγό του
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Μαρούσι (16:00, ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ) στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL, με τους «ερυθρόλευκους» να ψάχνουν την 14η νίκη τους σε ισάριθμα ματς.