Βικτόρια Χίσλοπ – Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού
Συγκλονίζουν όσα λέει η συγγραφέας.
Έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τη σειρά «Το νησί». Τη φετινή σεζόν θα την απολαμβάνουμε στο Dancing With The Stars. Ο λόγος για τη Βικτόρια Χίσλοπ.
Η συγγραφέας παραχώρησε συνέντευξη και τα όσα είπε συγκλονίζουν. Όπως αποκάλυψε, διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού και αναφέρθηκε στο πώς το αντιμετωπίζει.
«Είμαι 62 ετών και τον περασμένο χρόνο, κατά την καραντίνα, διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού. Η διάγνωση έγινε μία εβδομάδα πριν από τα Χριστούγεννα και μου φάνηκε πως ήρθε το τέλος του κόσμου», είπε αρχικό στο περιοδικό Hello και πρόσθεσε:
«Τον Μάρτιο του 2020 είχα χάσει τη μητέρα μου και σκέφτηκα πως ήταν καλύτερα που είχε φύγει γιατί θα αγχωνόταν πολύ. Για λίγες εβδομάδες δεν ήξερα πώς θα πάνε τα πράγματα και βίωσα μια κατάσταση όπου σκεφτόμουν πραγματικά τον θάνατό μου».
«Νιώθω πως ξαναγεννήθηκα»
Στη συνέχεια είπε: «Στο μυαλό μου έγραφα ήδη αποχαιρετισμούς και σκεφτόμουν τι θα αφήσω στα παιδιά μου. Ήμουν όμως τυχερή καθώς διαγνώστηκα νωρίς, δεν υπήρχαν μεταστάσεις, χειρουργήθηκα, δεν χρειάστηκε να υποβληθώ σε μαστεκτομή, την οποία η μητέρα μου είχε κάνει στην ίδια ηλικία με μένα.
Έκανα θεραπείες και μέχρι τώρα όλα εξελίσσονται καλά. Ίσως ακούγεται κλισέ, αλλά νιώθω πως ξαναγεννήθηκα».
Όσο για τα πρώτα χειρουργεία, τόνισε: «Χειρουργήθηκα δύο ημέρες πριν από τα Χριστούγεννα, οι πρώτοι μήνες της νέας χρονιάς ήταν πολύ δύσκολοι, αλλά τώρα είμαι εδώ, στη λιακάδα, και για πρώτη φορά στη ζωή μου χορεύω στην τηλεόραση.
Είμαι πλέον ένας αισιόδοξος άνθρωπος, ενώ δεν ήμουν ιδιαίτερα παλαιότερα. Δεν θέλω να ακουστώ αυτάρεσκη, αλλά πραγματικά νιώθω πως έχω στη ζωή μου όλα όσα χρειάζομαι για να είμαι ευτυχισμένη.
Επιπλέον, ανυπομονώ να γίνω γιαγιά, τώρα έχω χρόνο. Έχω μια 4χρονη βαφτισιμιά στην Κρήτη, με την οποία περνώ τα καλοκαίρια μου και η οποία με προετοιμάζει για τα εγγόνια μου».
- Το τελευταίο riff των Megadeth – Μια «εξομολόγηση» του Ντέιβ Μαστέιν μετά από 40 χρόνια μέταλ
- Σχέση: Πέντε «μυστικά» που δείχνουν ότι ταιριάζετε
- Τσίπρας: Ολική ρήξη με το καθεστώς Μητσοτάκη – Σαρωτικές αλλαγές για ένα νέο κράτος για όλους
- Τρίμηνο-φωτιά για τα εργασιακά: Θα φέρει ο «κούκος» της Κοινωνικής Συμφωνίας την άνοιξη στους μισθούς;
- Από την Γροιλανδία, έως την Ουκρανία – Η αμήχανη Ευρώπη στις «μυλόπετρες» της Realpolitik του Τραμπ
- Δίχτυ προστασίας για τα ελληνικά προϊόντα από τη Mercosur
- Τα βαριά πρόστιμα «έκοψαν» το ποτό
- Υπάρχουν πόλεις που έχουν χάσει τελείως τον χαρακτήρα τους; Μια νέα μελέτη μας δίνει απαντήσεις
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 18.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/spenser-sembrat-i607NbWkXow-unsplash-315x220.jpg)

























































![Χάος στη Γουατεμάλα – Μέλη συμμορίας κρατούν ομήρους 46 φρουρούς σε 3 φυλακές [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/guatemala-prison-315x220.jpg)





















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442