Παρελθόν αποτελεί το Survivor για τον Ηλία Μπόγδανο. Ο frontman των Ιnco αφήνει πίσω του τη συμμετοχή του στο ριάλιτι επιβίωσης και αφού ξεκουράστηκε και γέμισε τις μπαταρίες του ετοιμάζεται για την επιστροφή του στις live εμφανίσεις.
Πού θα τον απολαμβάνουμε;
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του okmag.gr, ο Ηλίας Μπόγδανος τον φετινό χειμώνα θα βρίσκεται στο club Guzel στο Μαρούσι.
Ο γνωστός τραγουδιστής που ξεχώρισε στο Survivor για τη θετική του ενέργεια, θα κάνει δυναμικό comeback με τους αγαπημένους ήχους και τα τραγούδια του.
Θυμίζουμε ότι ο 30χρονος τις προηγούμενες ημέρες ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Ελένη» και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε στην Ελένη Μενεγάκη ότι θα ήθελε να ασχοληθεί και με την τηλεόραση.
Συγκεκριμένα, σε ερώτηση για το αν θα ήθελε να ασχοληθεί με την παρουσίαση και την τηλεόραση αποκρίθηκε:
«Δεν το έχω σκεφτεί. Θα μπορούσα να το κάνω. Θα μου άρεσε. Όμως αυτή τη στιγμή προτεραιότητα έχει η μουσική».
Αναρωτιέσαι γιατί κάποιοι άνθρωποι αποκτούν τεράστια επιρροή και followers στα social media, ενώ άλλοι μένουν στην αφάνεια; Η ψυχολογία έχει την απάντηση.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η παράσταση «φαινόμενο» για την ζωή του Ρούντολφ Νουρέγιεφ, με πάνω από ένα εκατομμύριο θεατές σε όλο τον κόσμο, έρχεται στις 25 και 26 Απριλίου στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας