Κοροναϊός – Πού εντοπίζονται τα 2.190 κρούσματα – Δείτε αναλυτικά τον χάρτη της διασποράς
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ωστόσο με πολύ μικρό αριθμό κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας
Όπως κάθε μέρα, έτσι και σήμερα η Αττική κατακτά την αρνητική πρωτιά των κρουσμάτων, ωστόσο με πολύ μικρό αριθμό κρουσμάτων. Την ίδια στιγμή, «πονοκέφαλο» στους ειδικούς προκαλούν αρκετές ακόμα περιοχές της Ελλάδας.
Για ακόμα μια μέρα η Αττική δίνει πολύ λιγότερα από το ένα τρίτο των κρουσμάτων του κοροναϊού, με το Λεκανοπέδιο να συγκεντρώνει σήμερα μόλις 531 μολύνσεις, ωστόσο έντονη ανησυχία προκαλεί η Θεσσαλονίκη, στην οποία σε αντίθεση με την Αττική τα κρούσματα παραμένουν ιδιαίτερα ψηλά, αφού σήμερα «δίνει» 296.
Αρκετά κρούσματα για ακόμα μια μέρα «δίνει» η Κρήτη, με τις μολύνσεις ωστόσο να πέφτουν μέρα με τη μέρα. Συγκεκριμένα, το Ηράκλειο «δίνει» 42 κρούσματα, τα Χανιά 27 και το Ρέθυμνο 18.
Ακόμα, 77 κρούσματα καταγράφει η Ημαθία, 75 η Λάρισα, 65 η Ξάνθη, 58 η Αχαΐα, 49 η Πέλλα, 48 η Ρόδος και 45 η Κοζάνη.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.