Ολυμπιακός – Τριπλή «ερυθρόλευκη» απειλή μέσα σε ένα λεπτό (vid)
Ο Ολυμπιακός πολιόρκησε την εστία του Ατρομήτου, χωρίς όμως να καταφέρει να ανοίξει το σκορ.
Ο Ολυμπιακός πιέζει ασφυκτικά για να καταφέρει να ανοίξει το σκορ απέναντι στον Ατρόμητο, με τους «ερυθρόλευκους» για απειλούν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις μέσε σε περίπου ένα λεπτό.
Αρχικά, ο Τικίνιο έκανε ένα επικίνδυνο γύρισμα προς τον Ελ Αραμπί, με τον Μαρονικό να μην προλαβαίνει να βάλει το πόδι του.
Στην εξέλιξη της φάσεις όμως έστρωσε στον Μπουχαλάκη που σούταρε αμέσως με τη μπάλα να βρίσκει σε σώματα και να φτάνει στον Εμβιλά με το σουτ του Γάλλου να έχει την ίδια κατάληξη και καταλήγει κόρνερ.
Από το κόρνερ η φάση συνεχίστηκε, ο Εμβιλά σέντραρε, ο Σισέ έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από το δεξί δοκάρι.
Δείτε το βίντεο:
- Ίντερ – Νάπολι 2-2: Χορταστική ισοπαλία στο Τζουζέπε Μεάτσα (vid)
- Ελλάδα – Γεωργία 20-6: Επιβλητικοί οι Άνδρες στην πρεμιέρα τους στο Ευρωπαϊκό (vid)
- Άρης: «Λανουά έχουμε κουραστεί πια με τα «εργαλεία» που φέρνεις. Εσύ δεν κουράστηκες;»
- Πήρε το Super Cup η Μπάρτσα, 3-2 τη Ρεάλ με υπογραφή Ραφίνια
- Super League: Όλα τα γκολ της 16ης αγωνιστικής (vids)
- Ολυμπιακός: «Ας φροντίσουν να φέρουν ελίτ διαιτητή για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ»
- Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός 3-0: Νίκησαν αλλά δεν ικανοποίησαν οι «πράσινοι» (vid)
- Χιμένεθ: «Το γκολ του Ντουντού έπρεπε να μετρήσει!»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 12.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/cristofer-maximilian-Ce3XLxac0f4-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442