Πρώτη «γκέλα» για τη Φενέρμπαχτσε στο πρωτάθλημα! Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στους ομίλους του Europa League, «κόλλησε» στο 1-1 απέναντι στη Σίβασπορ των Γούτα και Ενρίκε και έχασε το απόλυτο, έχοντας πλέον την Μπεσίκτας ως συγκάτοικο στην κορυφή της βαθμολογίας.
Παρότι, τα «καναρίνια» είχαν τον έλεγχο και προηγήθηκαν με τον Οσάγι-Σάμουελ, δεν κατάφεραν εν τέλει να πάρουν το «τρίποντο», με τη Σίβασπορ να υποχρεώνει την ομάδα του Περέιρα στην πρώτη απώλεια της σεζόν στο πρωτάθλημα μετά το 3×3.
Σκόρερ για τους φιλοξενούμενους, ο Πέδρο Ενρίκε, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ να ευστοχεί από τα έντεκα βήματα και να δίνει έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην ομάδα του. Από την άλλη, εκτός έμεινε ξανά ο Δημήτρης Πέλκας ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Με μία από τις πιο δυνατές ομάδες των τελευταίων ετών ετοιμάζεται να αγωνιστεί το Σάββατο (21/2) η ελληνική ομάδα στο Βαλκανικό Πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενημερώνει τους φιλάθλους που θα βρεθούν στο γήπεδο για τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό.