Γιοβάνοβιτς: «Είμαι ικανοποιημένος που χάρηκε ο κόσμος»
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς τόνισε ότι χάρηκε που είδε τον κόσμο να φεύγει χαμογελαστός από το γήπεδο.
Πολύ χαρούμενος από τη νίκη και την εμφάνιση του Παναθηναϊκού ήταν ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά το τέλος του 4-0 απέναντι στον Απόλλωνα.
Ο Σέρβος προπονητής μίλησε για τη χαρά του κόσμου, ενώ τόνισε πως το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Σίγουρα ήταν ένα καλό ξεκίνημα και χαίρομαι που ο κόσμος φεύγει χαρούμενος από το γήπεδο. Ήταν ένα καλό αποτέλεσμα, είναι σημαντικό στο πρώτο ματς πρωταθλήματος που είχαμε αυτό το αποτέλεσμα».
Για το που κρίθηκε το ματς: «Να είμαι ειλικρινής, το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες, ανεξαρτήτως του ότι το σκορ πήρε αυτή τη διάσταση. Στο ξεκίνημα ο Απόλλωνας ήταν πολύ πιο πιεστικός από μας.
Το παιχνίδι κρίθηκε σε 2-3 φάσεις που εμείς καταφέραμε να δημιουργήσουμε τις συνθήκες για να βρούμε το γκολ, αυτό έκρινε το ματς. Ο Απόλλωνας ήταν μια πολύ καλή ομάδα στον αγωνιστικό χώρο και εμείς σίγουρα έχουμε ακόμη πολλά πράγματα να κάνουμε ως ομάδα για να είμαστε όπως πρέπει να είμαστε στο γήπεδο».
- Αυτός θα είναι ο φετινός MVP στο NBA
- NBA: Πράσινο φως για επέκταση – Σιάτλ και Λας Βέγκας στο προσκήνιο
- Ο Ρεμίρο καλοβλέπει την Μπαρτσελόνα: «Μπάρτσα; Ποτέ δεν ξέρεις»!
- Το νέο «πολυεργαλείο» της Ρεάλ Μαδρίτης (vid)
- Μάικ Τζέιμς: «Η αποχώρηση του Σπανούλη μας ξύπνησε…» (pic)
- Το Μουντιάλ του 2026 απειλεί να γίνει το πιο ρυπογόνο στην ιστορία
- ΠΑΟΚ – Μύκονος Betsson 100-87: Βήμα «4άδας» για τον «δικέφαλο» (vid)
- Μαρσέλο Λίπι σε Γκατούζο: «Μου θυμίζεις τον εαυτό μου»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/dreokt-oCd0woIR6Ww-unsplash-315x220.jpg)










































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442