Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, με τον Δικέφαλο του Βορρά να ολοκληρώνει την προετοιμασία του, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να επιλέγει 22 παίκτες στην αποστολή.
Σε αυτήν δεν έχουν συμπεριληφθεί οι Ελ Καντουρί, Ίνγκασον, Ολιβέιρα και Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος έχει μείνει στην Σερβία καθώς βρίσκεται σε καραντίνα, διότι πριν από λίγες μέρες βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ρούμανος τεχνικός από τους 22 ποδοσφαιριστές που έχει επιλέξει, ανήμερα του αγώνα θα αφήσει εκτός αποστολής άλλους δυο παίκτες.
Αναλυτικά οι παίκτες που είναι στην αποστολή του ΠΑΟΚ.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Ο Κάρλο Αντσελότι εμμένει στην αρχική του απόφαση να μην καλέσει τον Νεϊμάρ στην αποστολή της Βραζιλίας για τα τελευταία φιλικά πριν το Μουντιάλ και το όνειρο του 34χρονου σούπερσταρ για ένα... last dance στα γήπεδα της Βορείου Αμερικής, εξανεμίζονται.
Αυτοί είναι οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ να σφυρίξουν τα ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League. Ο Ούγγρος, Μπόγκναρ, στο Παναθηναϊκός - Άρης, Παπαπέτρου στον ΠΑΟΚ, Τσιμεντερίδης στην ΑΕΚ και Πολυχρόνης στον Ολυμπιακό.
Με μια σειρά αναρτήσεών του στο X, ο σταρ της Αναντολού Εφές, Σέιν Λάρκιν, απάντησε σε όσα είπε για τον τραυματισμό του ο Ιμπραήμ Κουτλουάι, εξαπολύοντας μια απίθανη προσωπική επίθεση εναντίον του Τούρκου παλαίμαχου άσου.