Η Πορτογαλία αντιμετωπίζει την Ιρλανδία για την 4η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο στο πρώτο ημίχρονο να χτυπάει τον Ο’ Σέι!
Ο CR7 έστησε την μπάλα για να εκτελέσει το πέναλτι που είχε κερδίσει η Πορτογαλία, αλλά ο Ο’ Σέι πήγε μπροστά από τον Ιβηρα και έδιωξε την μπάλα, με τον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να χτυπάει τον αντίπαλό του.
Πολύ ενδιαφέρουσες ατάκες από τον πρώην παίκτη του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, Λούκα Βιλντόσα, για τις δύο ελληνικές ομάδες αλλά και τον Τούρκο προπονητή των «πράσινων».
Ποινική δίωξη ασκήθηκε σε βάρος οκτώ οπαδών του ΠΑΟΚ για την επίθεση στα δημοσιογραφικά θεωρεία της Τούμπας, ωστόσο η ΠΑΕ δεν κλήθηκε καν σε απολογία από τη Super League.