Με Ιταλό πατέρα, Κύπρια μητέρα και παριζιάνικο αέρα -εκεί όπου γεννήθηκε-, ο ηθοποιός Τζούλιο Φιλίππο Ντ’ Ερρίκο, κατάφερε να ξεχωρίσει μέσα από τις σειρές του Ανδρέα Γεωργίου, «Μπρούσκο» και «8 Λέξεις».
Ο Τζούλιο, ο οποίος έγινε γνωστός από το ρόλο του στη σειρά, «8 Λέξεις» ως Φοίβος Μαρόγλου και είχε άσχημο τέλος μέσα στη φυλακή, απολαμβάνει αυτό το διάστημα τις διακοπές του στην Μύκονο, με το προφίλ του να πλημμυρίζει από καλοκαιρινές εικόνες, από το νησί των ανέμων.
O ηθοποιός έχει αναφέρει σε συνεντεύξεις του ότι είναι μισός Κύπριος και μισός Ιταλός από τη μεριά του πατέρα του, τον οποίο έχασε όταν ήταν 16 μηνών.
Ο Τζούλιο είχε πει σε τηλεοπτική του συνέντευξη:
«Ο πατέρας μου πέθανε όταν εγώ ήμουν 16 μηνών. Δεν έχω αναμνήσεις, μόνο από φωτογραφίες. Μου έλειψε η πατρική φιγούρα όταν ήμουν πολύ πιο μικρός. Μάλιστα δεν είχα ούτε παππού, ούτε γιαγιά γιατί η μητέρα μου έχασε τους γονείς της όταν ήταν μικρή, έτσι ήμουν μόνο με τη μητέρα μου».
Μεγάλωσε με τη μαμά του και της έχει τρελή αδυναμία.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.