Ελάχιστες ημέρες έχουν απομείνει για να ενωθούν με δεσμά του γάμου η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου.
Οι ηθοποιοί θα παντρευτούν στις 7 Αυγούστου στη Σύρο, με πολιτικό γάμο, έχοντας στο πλευρό τους συγγενείς και αγαπημένους φίλους.
Οι δυο τους ανυπομονούν να έρθει εκείνη η ημέρα όμως μέχρι τότε απολαμβάνουν ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες η «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ποζάρει στον φακό του αρραβωνιαστικού της, Γιώργου Παπαγεωργίου.
«Όταν σου λέει να χαμογελάς» γράφει χαρακτηριστικά η Δανάη Μιχαλάκη και λάμπει ολόκληρη.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.