Δανάη Μιχαλάκη – Γιώργος Παπαγεωργίου: O παραμυθένιος γάμος στη Σύρο και το ταξίδι του μέλιτος
Δανάη Μιχαλάκη και Γιώργος Παπαγεωργίου θα επισημοποιήσουν τη σχέση τους τον Αύγουστο στο νησί της Σύρου
Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου μετά από μερικά χρόνια κοινής πορείας αποφάσισαν να επισημοποιήσουν την σχέση τους και να παντρευτούν!
Το μυστήριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο στη Σύρο, στο Δημαρχείο της Ερμούπολης, και οι καλεσμένοι θα είναι λίγοι και καλοί.
Όπως είχε γίνει γνωστό εξαρχής, οι δύο ερωτευμένοι θα ανέβουν τα σκαλιά του Δημαρχείου στη Σύρο, τη γενέτειρα της Δανάης, περιστοιχισμένοι από συγγενείς, φίλους και συναδέλφους.
Η αναγγελία του γάμου τους δημοσιεύτηκε πριν από μερικές ημέρες στην τοπική εφημερίδα Κοινή Γνώμη της Ερμούπολης.

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου προτιμούν να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και να την προστατεύουν από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η καίρια επιθυμία τους είναι ο πολιτικός τους γάμος να μείνει μακριά από τα φλας και να ζήσουν τη μέρα αυτή, όπως εκείνοι επιθυμούν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα “On time”, μπορεί ο γάμος να γίνει σε στενό κύκλο, όμως στα πλάνα της Δανάης Μιχαλάκη και του Γιώργου Παπαγεωργίου είναι να οργανώσουν ένα μεγάλο πάρτι το φθινόπωρο, πάλι στη Σύρο, και να γιορτάσουν την αγάπη τους μαζί με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα.
Όσον αφορά στο γαμήλιο ταξίδι του ζευγαριού, αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά τον γάμο του, καθώς οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του δεν το επιτρέπουν, αλλά τα Χριστούγεννα.
Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου θα περάσουν τα Χριστούγεννα του 2021 στο εξωτερικό.
- Ένοχοι δύο αστυνομικοί για τον βιασμό 19χρονης στο ΑΤ Ομονοίας
- Ο ΠΟΥ προειδοποιεί για τους κινδύνους για την υγεία των επιζώντων των δύο σεισμών στη Βενεζουέλα
- Ο Μόουζες Ράιτ υπογράφει στην Μπαρτσελόνα και πληρώνει τη ρήτρα του για να πάει στη Μιλάνο
- Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό, καθυστερήσεις στο λιμάνι του Πειραιά
- «Το Ιράν σχεδιάζει να δολοφονήσει τον Τραμπ», υποστηρίζει το Ισραήλ
- Χάος στο Παρίσι: Επεισόδια μετά την πρόκριση της Γαλλίας στα ημιτελικά του Μουντιάλ (vids)
- Ο «εξευρωπαϊσμός» του ΝΑΤΟ – Η Ευρώπη, ο στόχος του 5% των αμυντικών δαπανών και το πολλαπλό κόστος
- Ο Έντουαρντ Φουρλόνγκ δεν θυμίζει σε τίποτα τον 13χρονο Τζον Κόνορ του Terminator
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442