Η Σίσσυ Χρηστίδου μίλησε χθες για την μάχη που δίνει η μητέρα της με την λευχαιμία, κάνοντας μία κατάθεση ψυχής για τον αγώνα της οικογένειας. Σήμερα η παρουσιάστρια έκανε νέα ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Intagram, όπου συγκινεί με όσα γράφει για την μητέρα της. Μάλιστα στην ανάρτηση η ίδια κρατά το χέρι της μητέρας της στο νοσοκομείο, αφού είναι πάντα στο πλευρό της.
Η Σίσσυ Χρηστίδου έγραψε: «Η μαμά μου πάλευε τα τέρατα που φοβόμουν μικρή και τα νικούσε όλα.. Η μαμά μου παλεύει σήμερα με το δικό της τέρας. Μου ρίχνει κλεφτά βλέμματα πάνω από τον ώμο όσο στέκομαι πίσω της και πάλι μου ψιθυρίζει να μην φοβάμαι… Η μαμά μου είναι θηρίο. Πιο θηρίο από το θηρίο.. Όπως όλες οι μαμάδες άλλωστε…💪🏻
Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για τις προσευχές, τα λόγια, τα χιλιάδες μηνύματα, την αγκαλιά.. Σας ευχαριστούμε πολύ για όλη αυτή την αγάπη…❤️🙏🏻 *οι μονόκεροι της ανιψιάς μου.. μας τους έστειλε και τους έριξε στην μάχη..🦄💪🏻
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας