Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το τέλος της εκπομπής της «Pop Up» έφτιαξε βαλίτσες για το νησί των Ανέμων και ξεκίνησε αμέσως τις διακοπές της.
Η παρουσιάστρια και μοντέλο, μετά από μια δύσκολη χρονιά τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο είχε πραγματικά ανάγκη να ξεκουραστεί.
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φαίνεται πως επέλεξε τη Μύκονο για τις διακοπές της, καθώς εκεί μένει η αδελφή της με την ανιψιά της, στην οποία τρέφει τεράστια αδυναμία. Η παρουσιάστρια ανέβασε και τα πρώτα στιγμιότυπα από τις διακοπές της, όπου ποζάρει με ένα μικροσκοπικό μπικίνι στην πισίνα ανεβάζοντας την θερμοκρασία στα ύψη!
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.