Ο τελικός του Euro 2020, ανάμεσα σε Αγγλία και Ιταλία, όπως είναι λογικό έχει προσεγγίσει αρκετούς διάσημους ώστε να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση.
Συγκεκριμένα, στις κερκίδες του Γουέμπλεϊ βρίσκονται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, μαζί με τον διάσημο ηθοποιό Τομ Κρουζ ο οποίος είχε βρεθεί και στον τελικό του Wimbledon.
Παράλληλα στα επίσημα βρίσκεται και ο γενικός γραμματέας της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, Θεόδωρος Θεοδωρίδης.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε έδωσε μία αποστομωτική απάντηση στον Δήμαρχο της Ουρένσε που κατηγόρησε την Μπιλμπάο για ξενοφοβία, καθώς στο ρόστερ της έχει μόνο Βάσκους παίκτες.
Aγώνες κανονικής περιόδου το 2026 και το 2028 - Η Γερμανία εξελίσσεται σε στρατηγικό κόμβο για την ανάπτυξη του αμερικανικού football (NFL) στην Ευρώπη