Η Αργεντινή με απόλυτο πρωταγωνιστή τον Λιονέλ Μέσι επικράτησε του Εκουαδόρ (3-0) και εξασφάλισε την παρουσία της στην ημιτελική φάση του Κόπα Αμέρικα.
Ο σούπερ σταρ της Μπαρτσελόνα κατάφερε και τα έκανε όλα, κυριολεκτικά.
Στο 40′ «σέρβιρε» εκπληκτικά στον Ροντρίγκο Ντε Πολ, ο οποίος πλάσαρε και άνοιξε το σκορ, ενώ στο 84′ έδωσε έτοιμο γκολ στον Λαουτάρο Μαρτίνες ύστερα από δικό του κλέψιμο.
Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο 34 χρονος άσος ανέλαβε την εκτέλεση ενός φάουλ που κέρδισε ο Ντι Μαρία και έστειλε την μπάλα στο «παραθυράκι» του Γκαλίντεζ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Στον ημιτελικό η Αργεντινή θα κονταροχτυπηθεί με την Κολομβία (6/7), ενώ το άλλο ζευγάρι είναι Βραζιλία – Περού.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σε έντονους ρυθμούς «φεύγουν» τα εισιτήρια που έχει στη διάθεσή τής η ΠΑΕ ΟΦΗ για τον τελικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, με τις εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για 4.700 «κομμάτια» που έχουν ήδη βρει κατόχους
Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διεκδικήσει τουλάχιστον την 3η θέση στα Play Off, αλλά και ο Ράφα Μπενίτεθ έχει τους δικούς του στόχους για να ενισχύσει τη δουλειά του.