Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Copa America: Στα ημιτελικά η Βραζιλία (1-0) – Στους «4» και το Περού με 4-3 πεν. (3-3 κ.δ.)

Copa America: Στα ημιτελικά η Βραζιλία (1-0) – Στους «4» και το Περού με 4-3 πεν. (3-3 κ.δ.)

Το γκολ του Λούκας Πακετά στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για τη Βραζιλία, που επικράτησε με 1-0 της Χιλής και εξασφάλισε τη θέση της στα ημιτελικά του Copa America

Το γκολ του Λούκας Πακετά στα πρώτα δευτερόλεπτα του δευτέρου ημιχρόνου ήταν αρκετό για τη Βραζιλία, που επικράτησε με 1-0 της Χιλής και εξασφάλισε τη θέση της στα ημιτελικά του Copa America.

Απίστευτο Περού, γύρισε τρεις φορές από το ματς με την Παραγουάη (3-3 κ.δ.) και κατάφερε να πάρει την πρόκριση μέσα από τα πέναλτι, επικρατώντας με 4-3 στη… ρώσικη ρουλέτα.

Βραζιλία – Χιλή 1-0

Ένα και να καίει για τη Βραζιλία. Με γκολ του Λούκας Πακετά στο πρώτο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου, η Βραζιλία κατάφερε να πάρει τη μεγάλη πρόκριση απέναντι στη Χιλή και να κλειδώσει το εισιτήριό της για τα ημιτελικά του Copa America.

Το γκολ του ποδοσφαιριστή της Λιλ ήταν αρκετό για τη «Σελεσάο», που τα βρήκε… σκούρα απέναντι στους Χιλιανούς, ωστόσο τελικά κατάφερε να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στα ημιτελικά του θεσμού και συνεχίζει να… βλέπει κούπα και το back to back, με την ομάδα του Τίτε να έχει να αντιμετωπίσει στους «4» το Περού.

Παραγουάη – Περού 4-3 πεν. (3-3 κ.δ.)

Σε μια μυθική ματσάρα, το Περού κατάφερε να πάρει τη σπουδαία πρόκριση απέναντι στην Παραγουάη, επικρατώντας με 4-3 στη διαδικασία των πέναλτι, κλειδώνοντας έτσι το μεγάλο ραντεβού με τη Βραζιλία στα ημιτελικά.

Παρότι βρέθηκε τρεις φορές πίσω στο σκορ, το Περού επέστρεψε και στις τρεις, και μάλιστα την τελευταία κατάφερε να το κάνει στις καθυστερήσεις με τον Άβαλος, στέλνοντας έτσι το παιχνίδι στη… ρώσικη ρουλέτα, όπου επικράτησε με 4-3 και προκρίθηκε στα ημιτελικά.

Sports in

Oλυμπιακός: Η μεγάλη διαφορά με τον ΠΑΟ

Ο Ολυμπιακός πήρε στα χέρια του το πλεονέκτημα έδρας από την Μπαρτσελόνα και μέσα από το διπλό στη Βαρκελώνη, αναδύεται η μεγάλη διαφορά που έχει την εφετινή σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024