Πάλι αυτός! Ο Ραχίμ Στέρλινγκ είναι αυτός που δίνει το προβάδισμα στην Αγγλία απέναντι στη Γερμανία!
Με γκολ του εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι, τα «τρία λιοντάρια» έγραψαν πήραν κεφάλι στο ντέρμπι του «Γουέμπλεϊ» και έγραψαν το 1-0 στο 75ο λεπτό! Ο Στέρλινγκ εκμεταλλεύτηκε την άψογη σέντρα του Λουκ Σο και με μία επαφή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μάνουελ Νόιερ για το 1-0!
Ο τρομπετίστας Ανδρέας Πολυζωγόπουλος, προσκαλεί τον Ολλανδό πιανίστα Diederik Wissels και την Πορτογαλίδα ερμηνεύτρια Ana Rocha για μια ξεχωριστή συνάντηση στη σκηνή του Half Note Jazz Club.
Ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε επίσημα για την αναβολή του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Αρης που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί το Σάββατο (14/3) μετά από αίτημα του δικεφάλου.