Στους 16 του Euro και η Ελβετία
H Eλβετία είναι και μαθηματικά στους 16 του Euro.
Την πρόκριση της στους 16 του Euro πανηγυρίζει η Ελβετία. Η ομάδα του Πέτκοβιτς την περασμένη Κυριακή (20/6) έκανε το καθήκον της κόντρα στην Τουρκία επικρατώντας με 3-1, χάρη στα γκολ των Σακίρι και Σεφέροβιτς.
Με αυτήν την νίκη η Ελβετία έφτανε τους τέσσερις βαθμούς, τερμάτισε στην τρίτη θέση και περίμενε τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων για να δει αν θα πάρει την πρόκριση ς. Αυτή η αναμονή έφτασε στο τέλος της. Καθώς με την ολοκλήρωση του 2ου και 3ου ομίλου είναι σίγουρα μέσα στις τέσσερις καλύτερες τρίτες των ομίλων.
Πιο συγκεκριμένα στον 2ο όμιλο τρίτη τερμάτισε η Φινλανδία με 3 βαθμούς, μετά την ήττα της από το Βέλγιο με 2-0, ενώ στον 3ο όμιλο στην τρίτη θέση τερμάτισε η Ουκρανία με 3 βαθμούς μετά την ήττα της από την Αυστρία με 1-0.
Aναλυτικά οι βαθμολογίες των τριών πρώτων ομίλων:

- Πρόστιμο στον Παναθηναϊκό και μία αγωνιστική στον Λεσόρ από την Ευρωλίγκα
- Σοβαρά επεισόδια στην Πορτογαλία: Ξύλο, πέτρες, φωτοβολίδες και 124 συλλήψεις (vids)
- Ροντινέι για τη ρεβάνς με τη Λεβερκούζεν: «Όσο υπάρχει πιθανότητα, θα παλεύουμε μέχρι το τέλος»
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (20/2): Δράση με μπασκετικό Copa del Rey, Bundesliga και Serie A
- Σόου Κάνιγχαμ στη Νέα Υόρκη για το ασταμάτητο Ντιτρόιτ – Όλα τα αποτελέσματα του NBA (vids)
- Διεθνή ΜΜΕ: Βλέπουν «μάχη» μεταξύ Παναθηναϊκού και Χάποελ για τον Ομπράντοβιτς
- Μέτωπο των ομάδων της Serie A κατά νομοσχεδίου
- Europa League: Λάμψη Ερυθρού Αστέρα στη Γαλλία (0-1), τεσσάρα η Στουτγάρδη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 20.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/pexels-amel-uzunovic-440739273-35451634-1-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442