Αποθέωση για Μαυροπάνο από τους φιλάθλους της Άρσεναλ: «Έβαλε στην τσέπη του τον Χάαλαντ»
Τα καλύτερα λόγια είχαν να πουν οι φίλαθλοι της Άρσεναλ στα social media για την εξαιρετική εμφάνιση του Ντίνου Μαυροπάνου απέναντι στη Νορβηγία και τον Έρλινγκ Χάαλαντ
Εξαιρετικός ήταν χθες απέναντι στη Νορβηγία και φυσικά τον Έρλινγκ Χάαλαντ ο Ντίνος Μαυροπάνος, καθώς ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός κατάφερε να πραγματοποιήσει μία πάρα πολύ καλή εμφάνιση και να δείξει μερικά καλά χαρακτηριστικά.
Μία εμφάνιση η οποία έφτασε μέχρι και την Αγγλία και συγκεκριμένα το Λονδίνο, καθώς ο Μαυροπάνος ανήκει στην Άρσεναλ. Ο νεαρός στόπερ, που αγωνίστηκε φέτος ως δανεικός στην Στουτγκάρδη αποθεώθηκε στα social media της Αγγλίας από τους φιλάθλους της Άρσεναλ οι οποίοι είχαν μόνο καλά να πουν, ενώ μερικοί ζήτησαν και την επιστροφή του στην ομάδα τους!
«Ο Μαυροπάνος έβαλε στην τσέπη του τον Χάαλαντ», «Ο Μαυροπάνος εξελίχθηκε στη Γερμανία και είναι έτοιμος», «Ο ύπος έσβησε τον Λουκάκου και τώρα τον Χάαλαντ» και «είναι… διαβολικά γρήγορος, τι αμυντικός» ήταν μερικά από τα σχόλια των «κανονιέρηδων» στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης!
Dinos Mavropanos played the full 90 minutes as Greece beat Norway 2-1 in Malaga. 🇬🇷 pic.twitter.com/RsbmgxSSZ8
Με πρωταγωνιστή τον Μάλεν που σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, η Ρόμα νίκησε με σκορ 2-0 τη φορμαρισμένη Κάλιαρι και «έπιασε» τη Γιουβέντους στην τέταρτη θέση, στους 46 βαθμούς.
Λίγες ημέρες μετά την ήττα του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν 2026 από τον Κάρλος Αλακαράθ ο Νόβακ Τζόκοβιτς ταξίδεψε στην Ιταλία προκειμένου να απολαύσει λίγη από τη δράση των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων που διεξάγονται αυτές τις ημέρες στο Μιλάνο και την Κορτίνα. Ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών κατά πολλούς, επέλεξε να παρακολουθήσει καλλιτεχνικό […]
«Θα κάνουμε τα πάντα για να διασφαλίσουμε ότι η Μονακό θα μπορέσει να ολοκληρώσει τη σεζόν», υποσχέθηκε ο Πρίγκιπας Αλβέρτος για τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που βιώνει η Μονακό.