Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η μεγάλη ώρα της Σάκκαρη

Η μεγάλη ώρα της Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη αντιμετωπίζει απόψε την περσινή φιναλίστ, Σοφία Κένιν, με στόχο να γράψει ιστορία και να προκριθεί για πρώτη φορά στους «8» του Ρολάν Γκαρός

Η Μαρία Σάκκαρη μετά την επικράτησή της 2-1 σετ κόντρα στη Μέρτενς, θα αντιμετωπίσει το Νο4 και περσινή φιναλίστ, Σοφία Κένιν, με φόντο την πρόκριση στα προημιτελικά του Ρολάν Γκαρός.

Η Ελληνίδα τενίστρια που πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στα κορτ του γαλλικού τουρνουά, μετά την πρόκριση του Σαββάτου στοχεύει στην κατάρριψη ενός ακόμη ρεκόρ, καθώς θέλει να βρεθεί για πρώτη φορά στην οκτάδα του φημισμένου γκραν σλαμ.

Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί στο κορτ Σουζάν-Λενγκλέν και το παιχνίδι της Μαρίας θα είναι το τρίτο κατά σειρά. Η μάχη ανάμεσα σε Στέφενς και Κρεϊτσκοβα ανοίγει την αυλαία στις 12:00, ενώ ακολουθεί το ματς μεταξύ του Σβάρτσμαν και του Στρουφ.

Έτσι, η Σάκκαρη θα αντιμετωπίσει την Κένιν το απόγευμα της Δευτέρας (6/6), αφού ολοκληρωθούν οι παραπάνω αναμετρήσεις, θέλοντας να καταφέρει ότι πέτυχε σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς στο ταμπλό των ανδρών και να βρεθεί στις καλύτερες 8 τενίστριες του Ρολάν Γκαρός.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024