Ένας από τους πιο δημοφιλείς παίκτες του Survivor έδωσε το «παρών» στον πρώτο τελικό της Basket League ανάμεσα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ και το Λαύριο.
Ο λόγος για τον Νίκο Μπάρτζη, ο οποίος είναι γνωστός για τα «πράσινα» αισθήματά του.
Ο παίκτης της Μπλε ομάδας είχε αποχωρήσει οικειοθελώς από το ριάλιτι επιβίωσης λόγω τραυματισμού.
Αφού τελείωσε τις μίνι – διακοπές που έκανε στη Σίφνο με τον Τζέιμς Καφετζή και την Άννα Μαρία Βέλλη, βρέθηκε στην Αθήνα και το απόγευμα της Πέμπτης παρακολούθησε στο γήπεδο την αγαπημένη του ομάδα.
Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Λαύριο στο ΟΑΚΑ, στον πρώτο τελικό της φετινής Basket League, με τον πρώην παίκτη του Survivor, Νίκο Μπάρτζη, να βρίσκεται στο γήπεδο και να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα.
Αν ανταποκρινόμαστε στα λάθη που όλοι μας κάνουμε με ηρεμία, αν τα αναλύουμε, μαθαίνουμε από αυτά και προσαρμοζόμαστε αναλόγως, μπορούμε να μετατρέψουμε τις αποτυχίες σε νίκες
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.