Μαρτίνς: «Μπροστά μας υπάρχει ένας μεγάλος στόχος, το Κύπελλο»
Ο Πέδρο Μαρτίνς μίλησε για τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 και την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, τονίζοντας πως αποτελεί τον μεγάλο στόχο του Ολυμπιακού.
Ο Πέδρο Μαρτίνς ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εμφάνιση και τη νίκη των ποδοσφαιριστών του κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1, ενώ έδωσε συγχαρητήρια για την πρόκριση στον τελικό. Ο Πορτογάλος τεχνικός μετά το τέλος του ματς μίλησε στην Cosmote TV και αναφέρθηκε στο ματς, αλλά και στο πόσο δύσκολο είναι να κρατήσει την ομάδα του σε εγρήγορση με τον τελικό του Κυπέλλου στο τέλος του Μαΐου.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην Cosmote TV:
«Ήταν ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, το πρώτο που θέλω να κάνω είναι να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου καθώς παίξαμε πολύ καλά. Παίξαμε την Κυριακή και είχαμε λίγο χρόνο αποθεραπείας, πολλοί παίκτες έχουν ραμαζάνι. Είναι κρίμα που δεν καταφέραμε να κάνουμε γκολ τις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε γιατί το ματς θα ήταν πολύ διαφορετικό».
Πόσο εύκολο είναι να κρατήσει την ομάδα του σε εγρήγορση με τον τελικό του Κυπέλλου στο τέλος του Μαΐου: «Δεν είναι εύκολο, σίγουρα έχουμε την εμπειρία να το διαχειριστούμε. Όπως και με την ΑΕΚ, έτσι και στα επόμενα ματς θα κάνουμε το ίδιο. Πρέπει να υπερασπιστούμε την εικόνα και το πρεστίζ του Ολυμπιακού παρότι δεν είμαστε μέσα στη μάχη του τίτλου αφού έχουμε κατακτήσει το πρωτάθλημα. Μπροστά μας υπάρχει ένας μεγάλος στόχος, το Κύπελλο».
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.