Το «ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA» το Σάββατο 10 Απριλίου στις 21:00, υποδέχεται την πιο αυθεντική λαϊκή φωνή της Ελλάδας, τη Γλυκερία.
Η ερμηνεύτρια, με τη χαρισματική φωνή και τη σπουδαία πορεία στο ελληνικό πεντάγραμμο, έχει ετοιμάσει για τους τηλεθεατές του MEGA ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο μεγάλες επιτυχίες του λαϊκού, του σμυρναίικου, του παραδοσιακού αλλά και του πιο σύγχρονου τραγουδιού.
Από τα «Ό, τι και να γίνει θυμήσου», « Μέχρι να βρούμε ουρανό», «Δεν έχω πολλά», μέχρι το «Ό,τι αγαπώ είναι δικό σου», η Γλυκερία ξεδιπλώνει το άλμπουμ της μακρόχρονης μουσικής της καριέρας στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.
Δίπλα της θα βρεθούν σπουδαίοι καλλιτέχνες: η Μελίνα Κανά, ο Νίκος Ζιώγαλας, ο Κώστας Καραφώτης και η Demy. Ακόμα, συμμετέχουν οι σολίστες Ανδρέας Κατσιγιάννης και Nicos Χατζόπουλος. Στην παρέα τους θα βρεθεί και ο Δημήτρης Σταρόβας. Την καλλιτεχνική επιμέλεια έχει ο Στέλιος Φωτιάδης.
Αυτό το Σάββατο 10 Απριλίου ανεβαίνουμε «Σε μια σχεδία» και ξεκινάμε για το πιο όμορφο μελωδικό ταξίδι παρέα με τη Γλυκερία.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας