Αναστάτωση προκάλεσε στο πλατό της εκπομπής η σημερινή εμφάνιση της Φαίης Σκορδά.
Η παρουσιάστρια επέλεξε ένα μίνι γαλάζιο φόρεμα που αναδείκνυε την υπέροχη σιλουέτα της μπήκε στο πλατό και προκάλεσαν θετικές αντιδράεις.
Ο Γιώργος Λιάγκας δεν δίστασε μάλιστα να της κάνει κομπλιμέντα στον «αέρα» της εκπομπής και να την εκθειάσει για την υπέροχη επιλογή του φορέματος της.
«Ωραία είσαι σήμερα Φαίη, κάθε μέρα αλλά σήμερα είσαι εξαιρετική με το γαλάζιο φόρεμα, σου πάει πολύ. Δεν ξέρω αν το αυτοκίνητο ομορφαίνει τη Φαίη ή η Φαίη το αυτοκίνητο», είπε με την παρουσιάστρια να μένει άναυδη με τα σχόλια του.
Η Φαίη κάνει πάντα υπέροχες εμφανίσεις με σύνολα που όχι απλά της πάνε αλλά είναι ιδανικά για εκείνη και την σμιλεμένη σιλουέτα της.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, Φ hill Sessions επιστρέφει στο Θέατρο «Δόρα Στράτου» στον Λόφο Φιλοπάππου, παρουσιάζοντας ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα 16 συναυλιών
Το χαμένο δραματικό ειδύλλιο «Ο μαγεμένος βοσκός», που ο Σπυρίδων Περεσιάδης έγραψε το 1909 παρουσιάζεται μέσα από τη σύγχρονη, λυρική ανάγνωση του Γιάννη Σκουρλέτη.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας