Καίτη Γαρμπή: Αποκαλύπτει τι απέγινε το επικό φόρεμα που φόρεσε στην Eurovision του 1993
Τα ίχνη του αγνοούνται εδώ και 27 ολόκληρα χρόνια
Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ,στο νέο κανάλι του στο Youtube, φιλοξένησε την ανεπανάληπτη Καίτη Γαρμπή, η οποία φέτος έχει και ρόλο κριτή στο νέο μουσικό reality show House of Fame.
Η τραγουδίστρια μίλησε για την πρωτόγνωρη εποχή της πανδημίας, τις ένδοξες στιγμές που έζησε η Νύχτα τις περασμένες δεκαετίες αλλά και τη συμμετοχή της στην Eurovision του 1993 με το τραγούδι «Ελλάδα χώρα του Φωτός».
Τότε, ιδιαίτερη αίσθηση είχε κάνει το γαλάζιο φόρεμα με σκισίματα της Σίλιας Κριθαριώτη που είχε φορέσει, το οποίο σχολιάστηκε τόσο από τα εγχώρια όσο και από τα διεθνή μέσα. Θέμα συζήτησης για πολλούς και το αν φορούσε ή όχι εσώρουχο λόγω των αποκαλυπτικών ανοιγμάτων του στο πλάι θυμήθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.
Ο μύθος του φορέματος κρατά μέχρι σήμερα με πέπλο μυστηρίου να καλύπτει εδώ και χρόνια το πού βρίσκεται καθώς πίσω στα 90’s τα ίχνη του χάθηκαν, όταν το χάρισε σε στενό της φίλο. Ζήτησε, όμως, από τη δημιουργό του να το αναβιώσει φτιάχνοντας ένα αντίγραφό του.
«Το είχα δώσει σε έναν φίλο πολύ κοντινό, το κράτησε σπίτι του, τον συνάντησα μετά από πάρα πολλά χρόνια και μου είπε ότι το φόρεμα δεν υπάρχει. Αλλά θέλω να ζητήσω από τη Σίλια να κάνει ένα αντίγραφο στα τότε κιλά μου αφού έχει τα μέτρα μου», είπε.
Δείτε και το βίντεο:
- Σε κρίσιμη κατάσταση το κοριτσάκι που έπεσε σε σιντριβάνι στην Καλλιθέα – Της έκαναν ΚΑΡΠΑ επί 40 λεπτά
- Συνταγές: Street food από σπίτι
- Ιαπωνία: Μεγάλη άνοδος στο χρηματιστήριο μετά τον εκλογικό θρίαμβο της Τακαΐτσι
- Το κλειδί για να βγάλεις χρήματα από τον χρυσό είναι η αστάθεια, λέει έμπορος πολύτιμων μετάλλων
- Διατροφή: Μπορούμε να απολαύσουμε και πάλι το φαγητό;
- Καιρός: Βροχές σε όλη τη χώρα και αφρικανική σκόνη σε νότια και δυτικά – Πέφτει η θερμοκρασία
- Ακίνητα: Πώς τα διαζύγια και οι singles ανεβάζουν τα ενοίκια – Η νέα πραγματικότητα της στέγης
- Ο Φάρος της Αλεξάνδρειας παίρνει «σάρκα και οστά» με τη βοήθεια της τεχνολογίας: Το θαύμα που ξαναχτίζεται σε 3D
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 09.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/gurpreet-singh-BGUt0Fq1I78-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442