Δημήτρης Μοθωναίος: Η σκληρή απάντηση στον γιο του Αλέξη Κούγια
O ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος έγραψε στο instagram ένα ποστ σχολιάζοντας όσα έγραψε ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος, για τον πατέρα του και τις απειλές που δέχτηκαν μετά την ανάληψη της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη
O ηθοποιός Δημήτρης Μοθωναίος o oποίος πριν από μερικές εβδομάδες συγκλόνισε μιλώντας για την σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη από συγγενικό του πρόσωπο κατά εξακολούθηση από την ηλικία των 6 ετών, έγραψε στο instagram ένα ποστ σχολιάζοντας όσα έγραψε ο γιος του Αλέξη Κούγια, Χρήστος, για τον πατέρα του και τις απειλές που δέχτηκαν μετά την ανάληψη της υπεράσπισης του Δημήτρη Λιγνάδη.
Έγραψε ο Δημήτρης Μοθωναίος ως απάντηση στην δημοσίευση:
«Αντιλαμβάνομαι απόλυτα τον θυμό, τον πληγωμένο εγωισμό, τον φόβο και την ανάγκη υπεράσπισης του συμβόλου του πατέρα που βρίσκεται ανάμεσα στις γραμμές αυτής της δημοσίευσης. Επιτρέψτε μου με αφορμή αυτό το ερέθισμα και φυσικά χωρίς να αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα, να αναρωτηθώ το εξής:
Ως πότε θα κληρονομούνται οι συμπεριφορές και τα τραύματα από παππού σε πατέρα και από πατέρα σε γιο; Γιατί δε σπάμε επιτέλους την αιώνια αυτή αλυσίδα της κακοποίησης, μήπως κατά τύχη, ανακαλύψουμε και εμείς τη δυνατότητα, έστω να γίνουμε κάτι άλλο από αυτό που θεωρείται το προδιαγεγραμμένο για εμάς; Είναι πιο απλό από ότι νομίζουμε. Πιστέψτε με το έχω κάνει ο ίδιος».
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας